Organisaties in Terneuzen

Ontdek onze 4 organisaties en initiatieven

Maaltijden

zo-lekker

De maaltijden van maaltijdservice tafeltje-dek-je (aan-z) worden lokaal bereid in de keuken van zo-lekker te Terneuzen. Het team kookt met veel liefde voor mensen die dit zelf niet (meer) kunnen. Zij gebruiken hiervoor zo veel mogelijk streekproducten uit Zeeuws-Vlaanderen en werken nauw samen met een lokale slager en groenteboer. Vers bereide warme of dag-koelvers maaltijden met producten uit de Zeeuws Vlaamse streek.

Waar

van Steenbergenlaan 30
Terneuzen

Aanmelden

Jos Ollebek - j.ollebek@zo-lekker.eu
Educatie

Leerwerkloket Zeeland

Het Leerwerkloket geeft scholings- en loopbaanadvies. Dit doen wij deskundig, onafhankelijk en kosteloos. Een persoonlijke aanpak is onze standaardprocedure. Onze adviseurs weten hoe je leren en werken kunt combineren. Het Leerwerkloket vormt een brug tussen onderwijs, overheid, werkgever en werknemer. 

Of je nou werkzoekende bent, werknemer, zzp'er of werkgever. Je kunt bij ons terecht met al je vragen over leren en werken. 

Je kunt bij ons terecht voor Informatie en advies over:

  • Loopbaanoriëntatie
  • Leerwerktrajecten 
  • Branche opleidingen en BBL-opleidingen
  • Financiële regelingen 
  • Informatie over arbeidsmarkt en opleidingen 
  • Om- her- en bijscholing
  • Taal op de werkvloer
  • Competentietesten

Het Leerwerkloket is een samenwerkingsverband tussen Gemeenten, UWV en Onderwijs.

Aanmelden

Ine Dellebeke - ine.dellebeke@leerwerkloket.nl - 0646953747
Wonen

Woningcorporatie Clavis

Clavis verhuurt ca. 2.500 woningen in Terneuzen en Sluiskil, centraal in Zeeuws-Vlaanderen en vlakbij alle voorzieningen.

Bij Clavis is het prettig wonen in een appartement (met of zonder zorg) of een eengezinswoning. Er is keuze uit verschillende prijsklassen: van sociale huurwoningen tot vrije sector huur.

Wij gaan voor het woongeluk van onze huurders door het bieden van een goede woning in een fijne buurt. Dit doen wij met elkaar, met bewoners. Samen zijn wij de wijk.

Meer weten? Neem een kijkje op www.clavis.cc

Huren van een woning? inschrijven via www.zuidwestwonen.nl

Waar

Rosegracht 2
Terneuzen

Aanmelden

Clavis - info@clavis.cc - 0115 - 622444
Dienstverlening

Jongerenloket

Ben jij tussen de 18 en 28 jaar? Heb je vragen over wonen, opleiding of werk? Heb je geldvragen of schulden? Of zit je met andere vragen waar je zelf niet uit komt? Dan is het jongerenloket er voor jou!

Wij bieden hulp aan jongeren op weg naar een mooie toekomst. We bespreken jouw situatie en bekijken vervolgens samen wat we kunnen doen om aan jouw toekomst te werken. Kort gezegd, we helpen je in de goede richting!

Gesprek

Heb je behoefte aan een gesprek met ons? Wij gaan graag met je rond de tafel. We zijn onderdeel van de gemeente Terneuzen en je vindt ons in het stadhuis.

Contact

Woon je in de gemeente Terneuzen, ben je tussen de 18 en 28 jaar en denk je dat wij je kunnen helpen? Neem dan snel contact met ons op via jongerenloket@terneuzen.nl of telefonisch via tel. 14 0115.

Waar

Stadhuisplein 1
Terneuzen

Aanmelden

Jongerenloket - jongerenloket@terneuzen.nl - 14 0115
Zoom