Organisaties in Terneuzen - Ontmoeten

Ontdek onze 15 organisaties en initiatieven

Axel en omgeving
Het Stekkie
Ontmoeting-gezelligheid-kletsen-spelletjes-koffie/thee met wat lekkers. Iedereen is welkom; jong en oud en neem gerust iemand mee!Woensdag in oneven weken.Tijd: 10.30 uur - 14.00 uur.Adres: Het Gregoriuscentrum, 2de ingang, Walstraat 33 in Axel.We vragen een kleine bijdrage voor de maaltijd.
Sas van Gent-Westdorpe-Sluiskil
Stichting Welzijn Ouderen Sluiskil
De “Stichting Welzijn Ouderen Sluiskil” is een organisatie die de belangen van alle senioren van 50 jaar en ouder in de regio Sluiskil behartigt.
Axel en omgeving
Levende Adventskalender Axel
Tijdens de adventsperiode van 2023 willen we graag de ontmoeting in Axel bevorderen door elke dag ergens een huisdeur open te zetten zodat mensen op bezoek kunnen gaan voor een kopje koffie/thee en een praatje.
Hoek-Philippine-Biervliet
De Hoekse Rakkers
Stichting De Hoekse Rakkers is een onafhankelijke stichting die diverse uiteenlopende activiteiten organiseert voor kinderen, tieners, jongeren en volwassenen in Hoek. We organiseren onze activiteiten voornamelijk vanuit en rond het Dorpshuis Hoek.
Axel en omgeving
Deeltuin
Even er tussenuit...
Terneuzen
Mantranita
Mantra's zingen in een groep op een mooie locatie in Philippine: Centrum de Kern, Mosselpolderstraat 8. Data staan op de Mantranita website bij ZING MEE en in de agenda op deze website.
Axel en omgeving
Stichting Kerkbelang Koewacht
Kerkbelang Koewacht is een groep van vrijwilligers die zich het lot van de kerk Koewacht aantrekt. Kerkbelang Koewacht zet zich in voor niet pastorale taken, gericht op het behoud en onderhoud van de kerk in Koewacht.