Organisaties in Terneuzen - Ontmoeten

Ontdek onze 14 organisaties en initiatieven

Sas van Gent-Westdorpe-Sluiskil
Stichting Welzijn Ouderen Sluiskil
De “Stichting Welzijn Ouderen Sluiskil” is een organisatie die de belangen van alle senioren van 50 jaar en ouder in de regio Sluiskil behartigt.
Axel en omgeving
Levende Adventskalender Axel
Tijdens de adventsperiode van 2023 willen we graag de ontmoeting in Axel bevorderen door elke dag ergens een huisdeur open te zetten zodat mensen op bezoek kunnen gaan voor een kopje koffie/thee en een praatje.
Hoek-Philippine-Biervliet
De Hoekse Rakkers
Stichting De Hoekse Rakkers is een onafhankelijke stichting die diverse uiteenlopende activiteiten organiseert voor kinderen, tieners, jongeren en volwassenen in Hoek. We organiseren onze activiteiten voornamelijk vanuit en rond het Dorpshuis Hoek.
Terneuzen
Mantranita
Mantra's zingen in een groep op een mooie locatie in Philippine: Centrum de Kern, Mosselpolderstraat 8. Data staan op de Mantranita website bij ZING MEE en in de agenda op deze website.
Axel en omgeving
Stichting Kerkbelang Koewacht
Kerkbelang Koewacht is een groep van vrijwilligers die zich het lot van de kerk Koewacht aantrekt. Kerkbelang Koewacht zet zich in voor niet pastorale taken, gericht op het behoud en onderhoud van de kerk in Koewacht.
Axel en omgeving
Buurthuis de 3 Gehughten
De "3 gehughten" bestaande uit Spui, Magrette en Schapenbout. 3 kleine gezellige gehughtjes die zo groot kunnen zijn door de vele activiteiten die er plaatsvinden in en om het buurthuis te Spui. Nu slagen deze activiteiten alleen maar met uw hulp, en wel door hieraan massaal deel te nemen.Schroom dus niet om u voor de diverse activiteiten op te geven en doe mee!