Organisaties in Terneuzen

Ontdek onze 26 organisaties en initiatieven

Sas van Gent-Westdorpe-Sluiskil
Sas Actief
Sas Actief is een stichting die allerlei leuke activiteiten in Sas van Gent organiseert voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Naast de jaarlijkse speelweek in de laatste week van de zomervakantie organiseren wij gedurende het jaar allerhande activiteiten. We draaien volledig met vrijwilligers, dus als je interesse hebt om bij bepaalde activiteiten mee te helpen, dan horen we dat graag!
Terneuzen stad
Zo-lekker
De maaltijden van maaltijdservice tafeltje-dek-je (aan-z) worden lokaal bereid in de keuken van zo-lekker te Terneuzen. Het team kookt met veel liefde voor mensen die dit zelf niet (meer) kunnen. Zij gebruiken hiervoor zo veel mogelijk streekproducten uit Zeeuws-Vlaanderen en werken nauw samen met een lokale slager en groenteboer. Vers bereide warme of dag-koelvers maaltijden met producten uit de Zeeuws Vlaamse streek.
Terneuzen
Temazcal Zweethut Ceremonie
Een dag helemaal voor jezelf!Een dag van reiniging, een dag van genieten, een dag van niets moeten.Samen met de stenen, het vuur, het water, de lucht en Spirit laten we ons leiden in wat er mag helen. Stil zijn, zingen, delen en vooral ademen. We verzamelen om 9:00 om samen de hut op te bouwen. Als de hut klaar staat om de energie van het vuur te ontvangen starten we de stenenceremonie en steken we het vuur aan. Als de stenen warm genoeg zijn
Toonbeeld
Centrum voor kunst- en cultuureducatie
Terneuzen
Dans- en balletschool: Jes! Dance Center
Bij Jes! Dance Center kan je terecht voor veelzijdige, professionele, inspirerende en gezellige dans- en balletlessen verzorgd door gediplomeerde dansdocenten ! Wij bieden uiteenlopende dansstijlen en lessen aan (o.a. ballet, kidsdance, dansmix en nog veel meer) voor mensen van diverse leeftijden en doelgroepen.  Daarnaast organiseert Jes! Dance Center ook regelmatig evenementen, workshops en andere (dans) activiteiten op het gebied van dans, sport en kunst & cultuur.
Axel en omgeving
Gymnastiekvereniging Voorwaarts Axel
Zin om lekker te gymmen of turnen? Dit kan vanaf 3 jaar. Je mag vrijblijvend 4 proeflessen volgen. Tijdens deze lessen zal een inschrijfformulier meegegeven worden, deze kun je ook zelf downloaden op de website van de vereniging. Wil je weten in welke groep je thuis hoort? Neem dan vrijblijvend contact op.
Terneuzen
Creanders Coaching
Creanders.com, creatieve en intuïtieve coaching. Creanders.com brengt MAGIE (terug) in je leven
Terneuzen stad
Gemsee
Gemsee handelt in de verkoop van edelstenen en mineralen, alsook spirituele dienstverlening zoals life coaching en kaartlegging.
Axel en omgeving
Stichting Pumptrackbaan Axel
Deze stichting is actief in het werven van sponsors en donors voor het realiseren van een pumptrackbaan in Axel.
Terneuzen
Lokaal 54
In maart 2014 opende Lokaal 54, de nieuwe galerie annex kunstcafé van Anne Mannaerts in de Nieuwstraat in Terneuzen haar deuren.Mannaerts heeft jarenlang een galerie/atelier gehad in Westdorpe: Galerie/Atelier 45. De galerie en het beeldenatelier zijn in het nieuwe pand voortgezet onder de naam Lokaal 54. Bovendien zijn de activiteiten uitgebreid met een kunstcafé.Hoewel de naam kunstcafé wellicht anders doet vermoeden is het niet alleen voor kunstenaars toegankelijk.
Terneuzen
Scheldestore
Webshop waar je koopt bij meer dan 90 Zeeuws-Vlaamse ondernemers. Groot aanbod, lage verzendkosten binnen Zeeuws-Vlaanderen PLUS bijdragen aan een aantrekkelijke regio. Ideaal! Online, en toch lokaal.