Organisaties in Terneuzen - Bewonersinitiatief

Ontdek onze 9 organisaties en initiatieven

Bewonersinitiatief spellenspektakel!
Initiatief van TerneuzenaarWaar: Vliegende Hollander, Tuinpad 12 TerneuzenLeer nieuwe of speel bekende spellen. Tip: Neem gerust je favoriete bordspel mee.
Axel en omgeving
Seniorenorkest 'De jeugd van toen'
Het senioren orkest “De Jeugd van Toen” is, zoals de naam al aanduidt een orkest van en vóór senioren.
Laura's minibieb
Minibieb met romans, non-fictie, kinderboeken, kookboeken, reisboeken, strips, magazines, DVD's, hebbedingetjes en meer. Leen, deel, ruil, neem, geef, lezen is leuk!
Axel en omgeving
Stichting Stadsbelang Axel
De nieuw opgerichte Stichting Stadsbelang Axel laat van zich horen!Begin dit jaar gaven Henny van Regenmortel en Irene Cappon gehoor aan de oproep van de gemeente Terneuzen om zich kandidaat te stellen voor een nieuw op te richten belangengroep voor de kern Axel.Ze zijn aan de slag gegaan met het zoeken van anderen, die ook hun energie wilden steken het wel en wee van Axel.Zo hebben ze inmiddels contacten gelegd met Woongoed Zeeuws Vlaanderen, AanZ, Axclusief, de
Hoek-Philippine-Biervliet
Mantranita
Door het zingen van mantra's krijg je positieve energie en innerlijke rust.Het is een eenvoudige manier om te mediteren, omdat je gedragen wordt door de kracht van de woorden die gezongen worden.
Terneuzen
Mantranita
Mantra's zingen in een groep op een mooie locatie in Philippine: Centrum de Kern, Mosselpolderstraat 8. Data staan op de Mantranita website bij ZING MEE en in de agenda op deze website.
Terneuzen
Biljarten in Terneuzen voor senioren
Mogelijkeden om te biljarten voor senioren in Terneuzen
Terneuzen stad
Bowlsgroep Terneuzen
Wat is bowls?Bij bowls is het de bedoeling de spelers bowls (afgeplatte ballen) zo dicht mogelijk naar de jack (de doelbal) laten rollen. Voor elke bowl die dichter bij de jack ligt dan de bowls van de tegenstander verkrijgt men een punt.Wanneer?Iedere maandag van 13:00 tot 15:30 uurWaar?Sportcentrum Vliegende VaartVliegende Vaart 2 4537 DH TerneuzenKosten?Gezamenlijk de