Organisaties in Terneuzen - Beweging

Ontdek onze 6 organisaties en initiatieven

Sas van Gent-Westdorpe-Sluiskil
Stichting Welzijn Ouderen Sluiskil
De “Stichting Welzijn Ouderen Sluiskil” is een organisatie die de belangen van alle senioren van 50 jaar en ouder in de regio Sluiskil behartigt.
Sas van Gent-Westdorpe-Sluiskil
Sasse Aktieve Senioren S.A.S. GYM
Een soort van mannenvereniging die op dinsdagmorgen tussen 10 en 11 uur gymoefeningen uitvoeren, een wisselend 'flitsend' balspel op de mat leggen en eindigen in een passend tempo met voetvolley. (35 - 40 keer per jaar)
Terneuzen
Dans- en balletschool: Jes! Dance Center
Bij Jes! Dance Center kan je terecht voor veelzijdige, professionele, inspirerende en gezellige dans- en balletlessen verzorgd door gediplomeerde dansdocenten ! Wij bieden uiteenlopende dansstijlen en lessen aan (o.a. ballet, kidsdance, dansmix en nog veel meer) voor mensen van diverse leeftijden en doelgroepen.  Daarnaast organiseert Jes! Dance Center ook regelmatig evenementen, workshops en andere (dans) activiteiten op het gebied van dans, sport en kunst & cultuur.
Terneuzen
Unic Twirl en Majorette
Unic twirl en majorette verzorgt wekelijks lessen voor jongeren kinderen en volwassenen om samen plezier in dans en twirling te beleven. Iedereen is welkom! Twirling kan in groepsverband of als solist worden uitgevoerd en bestaat uit veel verschillende niveaus dus voor elk wat wils. Nieuwsgierig geworden? neem contact met ons op via het formulier hieronder.
Terneuzen stad
Bowlsgroep Terneuzen
Wat is bowls?Bij bowls is het de bedoeling de spelers bowls (afgeplatte ballen) zo dicht mogelijk naar de jack (de doelbal) laten rollen. Voor elke bowl die dichter bij de jack ligt dan de bowls van de tegenstander verkrijgt men een punt.Wanneer?Iedere maandag van 13:00 tot 15:30 uurWaar?Sportcentrum Vliegende VaartVliegende Vaart 2 4537 DH TerneuzenKosten?Gezamenlijk de