Organisaties in Terneuzen - Activiteitencentrum

Ontdek onze 10 organisaties en initiatieven

Sas van Gent-Westdorpe-Sluiskil
Sas Actief
Sas Actief is een stichting die allerlei leuke activiteiten in Sas van Gent organiseert voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Naast de jaarlijkse speelweek in de laatste week van de zomervakantie organiseren wij gedurende het jaar allerhande activiteiten. We draaien volledig met vrijwilligers, dus als je interesse hebt om bij bepaalde activiteiten mee te helpen, dan horen we dat graag!
Axel en omgeving
Buurthuis de 3 Gehughten
De "3 gehughten" bestaande uit Spui, Magrette en Schapenbout. 3 kleine gezellige gehughtjes die zo groot kunnen zijn door de vele activiteiten die er plaatsvinden in en om het buurthuis te Spui. Nu slagen deze activiteiten alleen maar met uw hulp, en wel door hieraan massaal deel te nemen.Schroom dus niet om u voor de diverse activiteiten op te geven en doe mee! 
Sas van Gent-Westdorpe-Sluiskil
Mfc De Kirke
De Kirke is een multifunctioneel centrum in Westdorpe. De Kirke is ontstaan na sluiting van de katholieke kerk. In het centrum vinden diverse activiteiten plaats en de ruimtes kunnen ook worden gehuurd voor privé gelegenheden.
Axel en omgeving
Gemeenschapscentrum De Vlaschaard
Wij zijn het gemeenschapscentrum van Koewacht en organiseren tal van activiteiten. Voor alle info kijk op onze website https://vlaschaard.nl/ of check onze Facebook pagina