Personal (Group) Training

onderneming
Fitness
Sport
Fitnesscentra
Personal Training Personal Duo Training Personal Group Training

Personal (Group) Training

No Time Fit is een kleinschalige Personal Training Studio. In een rustige, veilige omgeving helpen we altijd onder begeleiding op weg naar je doel. De intensiteit van de begeleiding bepaal je zelf. In slechts een half uurtje per week kan No Time Fit je alle voordelen meegeven die krachttraining met zich meebrengt.

Je leert bijvoorbeeld de juiste houdingen voor lopen, duwen, trekken, heupstrekken, kniebuigen en rompstijfheid. Daarnaast zal je merken dat je met één intensieve training per week al een stuk fitter zal worden. Je wordt krachtiger, loopt minder snel een blessure op en kunt de oefeningen én dagelijkse activiteiten langer volhouden.

Wij zien de No Time Fit training als de belangrijkste stap om fitter te worden. Zoals bekend zijn er echter meer factoren die invloed hebben op je fysieke en mentale gezondheid. We willen iedereen de kans geven om op zoveel mogelijk van die factoren invloed uit te oefenen. Daarom hebben we voeding en coaching ook hoog in het vaandel hebben staan.

https://youtu.be/x_OlSn-AyZ0

Voedingsadvies

Aanvullend op de training begeleiden we je in voeding (50-90% van je resultaat) en coachen we je indien gewenst op de volgende gebieden:

  • Beweeggedrag gedurende de rest van de week
  • Eetpatroon gedurende de rest van de week
  • Slaapoptimalisering en rust
  • Omgaan met stress

Wie

Volwassenen

Waar

Leeuwenlaan 3
Terneuzen

Meer informatie

Contact

Neem contact op met Ruben:

Ruben Haverbeke
Contactpersoon
-2