Aan-z

non-profit organisatie
Welzijn
Vrijwilligerswerk
Hulpverlening
Gratis informatie, advies en (opvoed)ondersteuning voor alle inwoners van de gemeente Terneuzen

aan-z is de organisatie voor kortdurende jeugdhulp en maatschappelijke dienstverlening, welzijn en de uitvoering van de Wmo voor alle inwoners van de gemeente Terneuzen. Daarnaast biedt aan-z een welzijnsaanbod in de gemeenten Assenede, Kaprijke, Sint-Laureins en Wachtebeke.

Versterken en verbinden

aan-z ondersteunt (kwetsbare) mensen om zelfredzaam en zoveel mogelijk in eigen regie te kunnen leven. We bevorderen een actieve deelname aan de maatschappij en contact met een eigen sociaal netwerk. We helpen mensen om bewuste keuzes te maken. We gaan hierbij uit van de eigen kracht en mogelijkheden van de mensen, met erkenning voor kwetsbaarheden en met respect voor hun leefwereld. Onze inzet is gericht op het versterken en verbinden van individuen en groepen.

Activiteiten, ondersteuning en toegang tot voorzieningen

Inwoners van de gemeente Terneuzen kunnen bij aan-z terecht voor informatie, advies en (opvoed)ondersteuning vanuit maatschappelijk werk, jeugd en gezin, jeugdpreventie en welzijnswerk. Tevens verlenen we toegang tot Wmo-voorzieningen en jeugdhulp in de gemeente Terneuzen. Voor alle inwoners uit ons werkgebied bieden we vrijwilligerswerk en organiseren we een breed aanbod van activiteiten en cursussen.

Wij zijn samen aan-z

Onze medewerkers zetten zich dagelijks - samen met een netwerk van vrijwilligers - in om mensen te begeleiden en te ondersteunen. Waar mogelijk stemmen we af en werken we samen met andere organisaties. Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen. Wij zijn samen aan zet.

Wij staan voor u klaar

U kunt ons iedere werkdag van 08.30 tot 17.00 uur bereiken op onze kantoorlocaties, telefonisch (0115 - 56 30 15) en per mail (info@aan-z.eu).

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Markt 1
Axel

Meer informatie

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

17