Levende Adventskalender Axel

Meedoen
19 oktober 2023

(N)U zijt wellekome!

Velen van ons hebben weleens gehoord van een ‘adventskalender’; elke dag in december kun je een deurtje openen en is er een verrassing.

In Axel willen we dit jaar een levende adventskalender organiseren. Het doel is om elkaar te ontmoeten in de donkere dagen van december, zo breed en zo laagdrempelig mogelijk. Op alle dagen van 1 december tot en met 26 december gaat er voor mensen een huisdeur in Axel open en worden ze verrast door fijne ontmoetingen en gesprekken.

Daarom zijn we op zoek naar mensen, zowel jong als oud, die in de adventstijd één ochtend (10:00 – 11:30 uur) of één middag (14:30 – 16:00 uur) of één avond (19:30 – 21:00 uur) hun deur willen openzetten om mensen uit Axel te ontvangen voor een kopje koffie of thee. Als gastadres ben je vrij om, als je dat wilt, er een bijzonder tintje aan te geven. We gaan uit van een max. van 5 bezoekers per huis.

 

We hopen alle dagen van de adventstijd met één of meerdere adressen te kunnen vullen. Het overzicht van de adressen zal gepubliceerd worden met familienaam en adres erbij.

Graag willen we als organisatie ook je e-mailadres en telefoonnummer weten, maar deze worden niet gepubliceerd.

 

Vind jij het leuk om tijdens de adventsperiode gasten te ontvangen?

Geef je dan vóór 7 november a.s. op via adventaxel12@gmail.com

of tel: 06 485 398 15 (Ankie)

Laat ons weten op welke dag(en) en tijdstip(pen) je gastadres wilt zijn.

 

Met hartelijke groet,

Adventsgroep Axel

 

Ankie Oppeneer – Rita Pollet – Caroline Ypma – Patricia van Drongelen

Wie

Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met Ankie:

Ankie Oppeneer
Contactpersoon
-5