Leefstijlmakelaar

Terneuzen
Leefstijl coaches
Beweging
Gezondheid

Wilt u graag meer bewegen, gezonder en/of bewuster leven, maar weet u niet waar of hoe te beginnen? Neem dan contact op met de leefstijlmakelaar van aan-z.

Een vitale, gezonde levensstijl

De leefstijlmakelaar helpt u gezond(er) te leven en bewegen en kijkt mee naar uw huidige leefstijl. Het doel is om uw vitaliteit te bevorderen en uw gezondheid te optimaliseren.

Bewegen kan thuis in uw vrije tijd, op het werk of onderweg. U kunt in een groep bewegen of alleen. Er zijn diverse middelen die u hierbij kunnen helpen, zoals beweegapps, sportattributen (in bruikleen) of online trainingen. Ongeacht uw situatie of leeftijd; er is voor iedereen iets passends te vinden! 

De leefstijlmakelaar ondersteunt u bij het vinden van een passende vorm van bewegen. Bij voorkeur bij u in de buurt. Samen met u wordt er een plan van aanpak opgesteld.

Hoe gaat het in z'n werk?

  1. Neem contact op met aan-z. U wordt in contact gebracht met een leefstijlmakelaar;
  2. Er volgt een gesprek met de leefstijlmakelaar, waarbij een vragenlijst wordt ingevuld. Wij leren u beter kennen, krijgen een beeld van uw gezondheidssituatie en bespreken uw wensen en behoeften;
  3. Ze stellen samen een plan van aanpak op. Daarin benoemen we zaken als: interesses, benodigde attributen/middelen/handvaten en afspraken. Denk bij afspraken aan wat wij voor u doen, binnen welk tijdsbestek en het aantal contactmomenten;
  4. U gaat aan de slag!;
  5. Om u te blijven steunen, nemen we na verloop van tijd nogmaals contact met u op.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Prijs

€0.00

Waar

Markt 1 Axel

Meer informatie

Contact

Leefstijlmakelaar aan-z
Contactpersoon

Neem contact op met Leefstijlmakelaar:

6