Agenda van Terneuzen

Ontdek de 8 (terugkerende) activiteiten en doe mee!

Terneuzen stad
Morgen 07 juni10:00
Koffie uurtje
Natuurlijk kan je altijd langskomen voor een koffie of gezellige babbel, of pintje. Maar op die dag willen we er toch een uurtje van maken waar we elkaar terugzien en kunnen bijpraten.
Sas van Gent-Westdorpe-Sluiskil
Vrijdag 09 juni19:00
Kinderdisco
Er is deze avond weer een kinderdisco voor de kinderen met de leeftijd 6 t/m 10 jaar.De entree is gratis, een consumptie kost €1,- of via een vooraf gekochte kaart die wij in beheer hebben, en dit af strepen per consumptie. Je hoeft je voor deze activiteit niet aan te melden.
Sas van Gent-Westdorpe-Sluiskil
Vrijdag 09 juni20:30
Jeugdfuif
Wij houden 1x per maand een fuif voor de jeugd die in de leeftijd vallen van 11 tot en met 15 jaar.Spreek gezellig af met je vrienden en vriendinnen, en kom lekker chillen op de bank, een spelletje spelen, en zelf je muziek draaien.De toegang is gratis, en je betaald per consumptie €1,-
Terneuzen stad
Maandag 12 juni13:00
Bowls
Wat is bowls?Bij bowls is het de bedoeling de spelers bowls (afgeplatte ballen) zo dicht mogelijk naar de jack (de doelbal) laten rollen. Voor elke bowl die dichter bij de jack ligt dan de bowls van de tegenstander verkrijgt men een punt.Waar?Sportcentrum Vliegende VaartVliegende Vaart 2 4537 DH TerneuzenKosten?Gezamenlijk de zaalhuur
Sas van Gent-Westdorpe-Sluiskil
Maandag 12 juni19:00
Volksdansvereniging De Grutmoole
Volksdansgroep de Grutmoole is inmiddels ruim 40 jaar een begrip in Sas van Gent. Het is een vereniging met een rijke historie, die zeer actief is en door het jaar heen naast het dansen ook allerlei andere activiteiten voor haar leden organiseert.